På et kjøpesenter kom Ingrid i prat med noen som skulle amputere foten. Det ble en anledning for Guds inngripen.

«Vet du hva – hun slapp å amputere!»
– Kvinne på gata –

Ingrid Olsen og to venninner var ute på gata for å lete etter mennesker de kunne berøre med Guds kjærlighet.

Da de gikk forbi en benk på et kjøpesenter i Bergen kjente Ingrid på seg at det var noe med de to kvinnene som satt der – at de måtte gå bort og prate med dem. De fikk en god samtale med dem der de kom inn på Guds kjærlighet, og det endte med at de fikk be for begge to.

Hun ene hadde så mye smerter i ryggen at hun ikke klarte å rette seg opp ordentlig. Etter at de hadde bedt rettet hun seg opp og sa at hun kjente seg mye bedre!

Hun andre hadde fått beskjed av legen om at foten måtte amputeres. Så da ba de for det. Men de hadde ingen måte å sjekke der og da om foten hadde blitt bedre.

Noen måneder senere kom en kvinne bort til Ingrid på gata og sa: «Du og vennene dine ba for venninna mi, for foten hennes som skulle amputeres. Men vet du hva – hun slapp å amputere!»

Relevante bibelvers

Luk 9,1-2
Han kalte sammen de tolv og ga dem myndighet over alle onde ånder og makt til å lege sykdommer. Så sendte han dem ut for å forkynne Guds rike og helbrede syke.

Matt 4,23
Siden dro Jesus omkring i hele Galilea; han underviste i synagogene deres, forkynte evangeliet om riket og helbredet all sykdom og plage hos folket.

Luk 4,18-19
Herrens Ånd er over meg,
for han har salvet meg
til å forkynne et godt budskap for fattige.
Han har sendt meg for å rope ut
at fanger skal få frihet
og blinde få synet igjen,
for å sette undertrykte fri
og rope ut et nådens år fra Herren.