Sennep-teamet

Kjernen av oss som jobber med Sennep.
I tillegg har vi mange flotte bidragsytere som deler av sin kunnskap og erfaring her på Sennep – tusen takk!

Arne_Olav_Roe_portrettbilde

Arne Olav Røe

Redaktør

Arne Olav er familiemann, trønder, barnefotballtrener, daglig leder i Kristent Nettverk og redaktør for Sennep.net. Han blir lett rørt når han hører nasjonalsanger og julesanger.

Arne_Olav_Roe_portrettbilde

Sara Elisabeth Bjerkaas

Redaksjonsleder

Sara er pedagogisk leder i barnehage, redaksjonsleder for Sennep, og gift med Håkon. Hun elsker å lage mat og kombinerer det gjerne med sin andre passion: musikk. Hun er også langt over gjennomsnittet glad i rosenkål og spiser det gjerne til de fleste måltid.

Arne_Olav_Roe_portrettbilde

Håkon Bjerkaas

Deskmedarbeider

Håkon er 24 år, fra Harstad, og studerer musikkvitenskap på NTNU i Trondheim. Ved siden av studiet jobber han deltid som deskmedarbeider i Sennep. Han har drukket kaffe siden han var 3 år gammel, og mener selv at koffein ikke har en effekt på han .

IMG_0921_@ganeshfoto

Kjartan Ørnes

Programleder Alvorspraten

Kjartan er gift med Mari Helene og far til tre. Han jobber i Kristent Fellesskap Oslo og er i tillegg med i redaksjonen i Sennep. Kjartan er distre, og har mistet flere flyavganger og bilnøkler. Ved en anledning klarte han å låse inn samme bilnøkkel to ganger på samme dag. Med samme politibetjent som hjalp han begge gangene…

IMG_0893_@ganeshfoto

Jon Viktor Lilienberg

Programleder Alvorspraten

Jon er gift med Elina, og sammen har de 2 sønner. Ved siden av å jobbe i Kristent Fellesskap Oslo, er han sykepleier og jobber på sykehus i et akuttmottak. Han har bodd i en kassebil, vært misjonær i Sør-Afrika, og ett av hans drømmer og mål i livet er å ha sin egen badstue.

Arne_Olav_Roe_portrettbilde

Siri Schnell Juvik

Programleder Sennep-podden

Siri er skuespiller, programleder, er gift med Eivind, har tre døtre og mange spørsmål på hjertet. Hun blir ofte forvekslet med sin tvillingsøster, sykehusklovnen Ræppe Tæppe Tipp Topp på St. Olavshospital. Men, de er aldri blitt sett sammen i samme rom…

Arne_Olav_Roe_portrettbilde

Øystein Dahl

Grafisk designer

Øystein er gift med Inger Lise og har tre barn. Han passer på at det visuelle ser bra ut og har Sennep-preg. Han har også en stilling i Åpne Dører. Han er glad i å tegne, og bruker redaksjonsmøtene til å tegne resten av teamet.

Arne_Olav_Roe_portrettbilde

Neethan Puvanendran

Teknisk ansvarlig

Neethan er 26 år, har tamilsk bakgrunn, er født i Canada og bor i Tromsø sammen med kona si Sunniva og lille Caleb. Han studerer Informatikk og jobber i Kristent Nettverk som teknisk ansvarlig. Når Neethan ikke redigerer podcast eller forsøker å fikse Sennep.net, så tar han en treningsøkt på dansemaskinen sin (som står i kjelleren hos svigers…)

Arne_Olav_Roe_portrettbilde

Miriam Højklint

SoMe-ansvarlig

Miriam er Senneps egen SoMe-ansvarlig og kan også gå under tittelen Creative Director når hun føler for det. Blant sine mange bragder har Miriam blant annet spilt piano for selveste Jens Stoltenberg.